nb-arkivportal

SØG

Direkt zum Seiteninhalt

2018-Kim Hansen aarets træner

Æresmedlemmer / Hædrede

Kim Hansen
er årets træner/leder i Sønderborg Kommune

Ved fritidsfest i Humlehøj hallen fredag den 6. april 2018 blev Kim Hansen hædret som årets træner/leder i Sønderborg Kommune.
At netop Kim får denne pris er yderst fortjent. Kim er nu U18 pigetræner i Nord-Als Boldklub. Pigerne overtog han for en årrække siden og har hvert år formået at gøre pigerne til bedre fodboldspillere og dermed skabe et dygtigt fodboldhold. Det hele kulminerede i 2017 hvor pigerne først vandt bronze ved DM i futsal, så rykkede de op i liga 1 som er den bedste række i Jylland og senere vandt de et stort stævne i Barcelona.
Men det er ikke kun resultaterne der er imponerende. Det er snarere det sammenhold Kim har formået at skabe både mellem spillerene og mellem forældrene. Sammenholdet er rygtes i hele kommunen, således at piger fra både Sønderborg, Blans og Midtals er kommet til undervejs. Kim har formået at tiltrække spillere til en årgang, som på landsplan er en af de vanskeligste at få til at fungere. Alt dette har Kims assistent træner Bo Rasmussen også stor ære af.
Uden dette sammenhold var pigerne ikke kommet så langt som de er. Det har krævet mange timer på landevejen, hvor forældrene altid har bakket op. Desuden har både pigerne og deres forældrene arrangeret loppemarkeder, delt løbesedler ud og solgt kage, alt sammen for at samle penge ind til Barcelona turen i uge 42 i 2017.
Kim er ikke blot pigetræner i NB, han er også U12 drenge træner og futsal træner for flere hold. Her er Kim et forbillede for de unge drenge, som ser op til hans evner både som spiller og som træner og det ikke mindst fordi Kim ved siden af trænergerningen er en stor profil på klubbens 1. hold.
Kim er en rollemodel for mange i Nord-Als Boldklub og med hans store engagement fortjener han i den grad denne hæder.
Stort tillykke til Kim Hansen!


Zurück zum Seiteninhalt | Zurück zum Hauptmenü