nb-arkivportal

SØG

Direkt zum Seiteninhalt

2018-Thom Jørgensen Årets NB'er

Æresmedlemmer / Hædrede

Thom Jørgensen kåret som Årets NB'er 2018
Thom Jørgensen er en rigtig NB’er!
At være en rigtig NB’er er en følelse og et tilhørsforhold, som gør at man simpelthen ikke kan lade vær med at give en hånd når klubben har brug for det og at man gør det med glæde. Dette passer indiskutabelt på Thom og foruden at give en hånd med, så tager Thom altid gerne ansvar. Lige fra begyndelsen af sin frivillige-karriere i NB har han været utrolig initiativrig og i starten måtte han ind i mellem ”bremses”, men det vendte han som regel til noget positivt, nemlig ved at komme med en endnu bedre idé.
Gennem de seneste 9 år er han gået forrest og det i mange henseender i Nord-Als Boldklub. Således har Thom været forgangsmand og initiativtager til meget i klubben og heraf kan bl.a. nævnes sørget for at alle klubbens hold har fået nyt spillersæt gennem de seneste 3 år, igangsat kampprogrammet som siden 2010 er blevet solgt ved klubbens 1. holds kampe, igangsætter af NB´s nuværende sponsoraftale med OK benzin, konstruktion af skabe i kælderen, forgangsmand for nye arbejdsgange ved Fest i By , den seneste ungdomstræner for et U17 hold i klubben mm.

Både på og udenfor banen er Thom en fighter, som altid knokler og kæmper alt hvad han kan også når det gør rigtig ondt. Han tilsidesætter gerne sig selv, sin fritid og til tider sit helbred for at gøre klubben godt. På banen har han siden han vendte tilbage til NB for ca. 10 år siden, været en af dem man nødigt vil spille imod. Han har som ovenfor beskrevet altid tilsidesat sig selv og ofret sig for holdet og forsøgt at trække sine holdkammerater med.

Det er ikke kun på banen at Thom aldrig har sagt nej til det sure arbejde. Han gerne tager en rengøringstjans og mange timers arbejde ved NB arrangementer som Fest i By, halbal eller andet. Derudover har han som sponsorformand siden 2015 spadseret adskillige kilometer frem og tilbage og ud ind af forretninger for at indhente sponsorkroner til klubben. I dette arbejde er intet heller for småt for Thom. Han har hentet sponsorater på bolde, buketter, bilvaske og ikke mindst indhentet store beløb som er kommet alle hold i klubben til gode i form af nyt spillertøj.
Bl.a. derigennem er han blevet et kendt og respekteret ansigt i såvel NB som i Nordborg og omegn.
Thom er en rigtig foreningsmand med en masse energi, hjertet på rette sted og så gør han altid sit arbejde ordentligt. Jeg har stor respekt for hans person og hans arbejde i Nord-Als Boldklub.

Stort tillykke til Thom Jørgensen med udnævnelsen til årets NB’er 2018


Zurück zum Seiteninhalt | Zurück zum Hauptmenü