nb-arkivportal

SØG

Direkt zum Seiteninhalt

2019-gf referat

Generalforsamlinger

Generalforsamling 2019
Fredag den 25. januar afholdt Nord-Als Boldklub sin ordinære generalformsaling i NB’s klubhus. Hele 43 medlemmer mødte op og alle deltog i den hyggelige fællesspisning i Nord-Als Idrætscenters cafeteria inden selve generalforsamlingen gik i gang. Traditionen tro stod menuen på biksemad.
Der var i øvrigt deltagelse af tre æresmedlemmer, nemlig Peter Glock, Carlo Meyer og Poul Lyngkilde.

Et deltagerantal på hele 43, vidner om at NB’s generalforsamling er et tilløbsstykke og om at klubbens medlemmer sætter en ære i, at følge med i årets gang i deres klub. Derudover nyder medlemmerne det hyggelige samvær, som generalforsamlingen i aller højeste grad også rummer. Som afslutning på den officielle del, blev der traditionen tro serveret lagkage og kaffe og trukket lod i NB´s støttemedlemslotteri. Desuden var der smagning af NB’s 50 års jubilæumsvin.

Medlem af ungdomsudvalget Claus Boysen blev valgt som dirigent og skulle dermed styre forsamlingen. Dette klarede han på fornemste vis.

NB-formand Jesper Larsen lagde i sin beretning vægt på klubbens stabile medlemstal som NB har oplevet de seneste år og hvad rekruttering og fastholdelse af medlemmer kræver. Desuden beskrev han de samarbejder NB har haft i 2018 med Liverpool FC, Nordals Skolen og FC Sønderborg. Senere fremlagde han projektbeskrivelse for en multiarena med kunstgræsbane i Nordborg og afslutningsvis afslørede han NB’s planer for markering af klubbens 50 års jubilæum i år. NB vil markere sit jubilæum på mange forskellige måder og via et hav af aktiviteter gennem 2019.

Senere lagde ungdomsformand Jørgen Bundgaard vægt på ungdomsafdelingens store aktivitetsniveau og mange frivillige kræfter. Herefter var det seniorformand Lars Møllerskov og oldboysformand Jakob Steinvigs tur, hvorefter kasserer Michael Werner fremlagde et flot regnskab med overskud for 2018, samt budget og kontingentsatser for 2019.

Der var nyvalg til Jacob Sigsgaard som afløser Mikael Kjærgaard som bestyrelsesmedlem.

Genvalg til:
Formand Jesper Larsen

Seniorformand Lars Møllerskov
Bestyrelsesmedlem Anders Ebsen
Suppleant Poul Erik Antonisen
Revisor Carlo Meyer
Revisorsuppleant Hogo de la Motte
Ungdomsudvalgsmedlem Jan Wind

Nord-Als Boldklubs bestyrelse 2019:
Formand Jesper Larsen

Kasserer Michael Werner
Ungdomsformand Jørgen Bundgaard
Seniorformand Lars Møllerskov
Oldboysformand Jakob Steinvig
Bestyrelsesmedlem Jacob Sigsgaard
Bestyrelsesmedlem Anders Ebsen
Bestyrelsesmedlem Ken Christiansen
Bestyrelsesmedlem Thom Jørgensen
Bestyrelsessuppleant Poul Erik Antonisen
Bestyrelsessuppleant Ken Wonsyld
------------------------------------------------------------------------------------------------


Zurück zum Seiteninhalt | Zurück zum Hauptmenü