nb-arkivportal

SØG

Direkt zum Seiteninhalt

2019-gitte årets nb er

Æresmedlemmer / Hædrede

Årets NB’er 2019 blev Gitte Mathiesen
Gitte Mathiesen er en rigtig NB’er.
At være en rigtig NB’er er en følelse og et tilhørsforhold, som gør at man simpelthen ikke kan lade vær med at give en hånd når klubben og i Gittes tilfælde Fest i By har brug for det, og at man gør det med glæde.
Denne definition passer rigtig godt på Gitte Mathiesen, som har været en del af Fest i By i over 20 år. Mange af årerne har hun haft en nøglerolle som kasserer hos Fest i By.

Gitte er blevet en rigtig NB’er, men først indenfor de seneste 8-9 år. Ja, og hvorfor skriver jeg nu det?
Jo, Gitte har altid været en aktiv foreningskvinde med stort F. Hun har været et stort aktiv for Nordals Håndboldklub, som fra 1973-2010 arrangerede netop Fest i By sammen med Nord-Als Boldklub. Da Nordals Håndboldklub valgte at træde ud af dette samarbejde fulgte Gitte, hendes enorme energi, glæde, gejst og mange timers frivillige arbejde heldigvis med over i vores klub og i Fest i By.

Nøglerollen som kasserer har Gitte altid taget meget alvorligt og sat en stor ære i at alt var i orden og det gerne til tiden. Hun har aldrig indtaget kasserer-rollen som den ”støvede bogholder”. Nej, hun har altid været meget mere end det.
Ingen opgaver har gennem tiden været for store eller for små for Gitte når det gjaldt Fest i By. Arbejde på festpladsen, nattevagter i kommandocentralen eller sågar op kridtning af fodboldbane har hun taget i stiv arm og med højt og smittende humør.

Netop det gode humør og en altid hjælpsom og imødekommende indstilling til alle mennesker såvel som opgaver er kendetegnende for Gitte.

Gitte er en rigtig foreningskvinde med en masse energi, hjertet på rette sted og så gør hun altid sit arbejde ordentligt.
Jeg har stor respekt for hendes arbejde for Fest i By og for Nord-Als Boldklub og på klubbens vegne er jeg hende taknemmelig.

Stort tillykke til Gitte Mathiesen med udnævnelsen til årets NB’er 2019.

Jesper Larsen
Formand Nord-Als Boldklub


Zurück zum Seiteninhalt | Zurück zum Hauptmenü