nb-arkivportal

SØG

Direkt zum Seiteninhalt

2012- Kristian D

Æresmedlemmer / Hædrede

ÅRETS INSTRUKTØR/UNDERVISER/TRÆNER/LEDER 2012
Der foretages hædring af en person som i sit virke som instruktør, underviser, træner eller leder i en godkendt folkeoplysende forening har gjort en forskel/en særlig indsats til gavn for børn og/eller voksne, som deltager i de folkeoplysende foreninger i
Sønderborg Kommune.

Indstillede person:
Kristian Dreyer, Nord-Als Boldklub
Hvilken funktion har den indstillede?
Ungdomsformand, bestyrelsesmedlem, træner og leder: julebal, byfest, hjælperbank mm.
Hvor mange år har den indstillede udøvet funktionen?
Kristian Dreyer er netop påbegyndt sit andet år som ungdomsformand. På bare et år har han formået at skabe en meget velorganiseret ungdomsafdeling med et stort fællesskab. Samtidig har Kristian Dreyer indført målsætninger i afdelingen, smat sørget for at uddannelse blandt trænerne har højt prioritet.
Hvilke kompetencer (kurser, evner, erfaring) har den indstillede?
Kristian Dreyer startede med at træne som 14 årig. Nu er han 32 år. Det vil sige, at han 18 års leder-erfaring. Tidligere har han været seniorformand, 1.holdstræner og ungdomstræner mm.
Hvordan har den indstillede gjort en forskel/en særlig indsats til gavn for børn og/eller voksne, som deltager i de folkeoplysende foreninger i Sønderborg Kommune?
Det, som adskiller Kristian fra mange andre trænere og ledere, er det store engagement for hele klubben. Dermed er han selv med til at skabe de rammer, som han stiller krav om for at kunne opnå succes med sin sport. Det udøver stor respekt i NB. Han er involveret i rigtigt mange opgaver i NB. Og helt naturligt vil han i disse sammenhænge få ledelsesansvar. Han er en født leder og han også kompetencerne til denne rolle. Som lederuddannet i forsvaret medbringer han mange gode egenskaber fra sit professionelle liv. Disse egenskaber nyder NB godt af - og dette har vi haft gavn af i efterhånden mange år.
Hans handlekraft og målbevidste stræben giver NB resultater, som hele klubben kan glæde sig over.


Zurück zum Seiteninhalt | Zurück zum Hauptmenü