nb-arkivportal

SØG

Direkt zum Seiteninhalt

2018-Søren Sørensen DBU Jylland sølvnål

Æresmedlemmer / Hædrede

C:\Users\Peter\Privat og NB\NB's nye Hjemmeside\Søren årets nb'er 2018.JPG
Error File Open Error

Søren Sørensen fik DBU Jyllands sølvnål
Søren Sørensen er en rigtig NB’er og foreningsmand, som altid giver en hånd med. Søren er som person altid positiv og klar med et smil og en lun bemærkning. Derfor er Søren meget vellidt i og omkring Nord-Als Boldklub.

Sørens hjerte har altid banket for DBU´s fodboldskole, som han har været en del af i samtlige de 20 år som NB har tilbudt skolen; heraf 15 år som leder af skolen. Desuden er ikke så mange NB’ere kendt i DBU. Søren er med sin mangeårige kontakt til DBU omkring fodboldskolen, her blevet en kendt og værdsat person. Dette kom fint til udtryk, da DBU i forbindelse med fodboldskolens 10 års jubilæum gav NB mange roser med på vejen – bl.a. havde DBU aldrig modtaget en klage over vores fodboldskole. Dette var ret enestående.


Derfor var Søren også den naturlige modtager da DBU overrakte klubben et diplom for 20 års samarbejde om fodboldskolen.

Sørens store engagement omkring pigefodbolden i Nord-Als Boldklub og på Als generelt, haft stor indvirkning på den positive udvikling pigefodbolden har gennemgået. Han var en stor drivkraft i og også med til at starte pigefodbold sammenslutningen Team Als, som NB var en del af. Her var han træner og hjælper i en årrække indtil det oprindelige Team Als lukkede ned. Senere blev han hjælper omkring pige/kvindefodbolden i Kolding.

Udover DBU’s fodboldskole og pige/kvindefodbold så har Søren altid påtaget sig mange opgaver i Nord-Als Boldklub og han siger meget sjældent nej. Søren har bl.a. gennem mere end 10 år været barformand til klubbens byfest og halbal og her gør han gerne toiletter rene og klarer det sure arbejde.

I 2010 modtog Søren NB’s fineste hæder med udnævnelsen som årets NB’er

Stort tillykke til Søren med den flotte og velfortjente hæder!

Selve overrækkelsen fandt sted i forbindelse med Nord-Als Boldklubs afslutningsfest på Nørherred hus den 10. november 2018.


Zurück zum Seiteninhalt | Zurück zum Hauptmenü