nb-arkivportal

SØG

Direkt zum Seiteninhalt

2019-nb dagen

Jubilæer

NB DAGEN 2019
Den 14-15. juni afholdes der udvidet NB dag, hvor vi har lejet hele idræts centeret fra fredag eftermiddag til lørdag middag.
Her vil 70 tilmeldte NB børn og unge kunne bruge alle idræts centerets faciliteter og samtidig vil de spise fælles aftensmad og overnatte i centeret. Lørdag morgen vil der være fælles morgenmad og om formiddagen er der uddeling af medaljer og kåringer som afslutning på sæsonen 2018/2019.

Det skrev Sønderborg Nyt om arrangementet
Nord-Als Boldklub har netop fejret NB-dagen 2019
NB-dagen var i anledning af klubbens 50 års jubilæum udvidet, således at den forløb over to dage, skriver fodboldklubben.
70 børn og unge fra Nord-Als Boldklub deltog sammen med en håndfuld ungdomstrænere.
Alle mødte ind fredag eftermiddag, hvor de kunne boltre sig i hele idrætscenteret. Nord-Als Boldklub havde nemlig lejet hele centret, så der kunne spilles fodbold, badminton, bordtennis, hockey og games i centrets flotte og moderne gamerrum, ja kort sagt der var noget for alle.
Efter nogle timers leg spiste alle deltagere fælles aftensmad i cafeteriet, hvorefter leg, hygge og fysisk udfoldelse fortsatte.
Der var for alvor lejrskole stemning, da alle deltagere også overnattede i centerets to haller, så luftmadrasser, liggeunderlag og soveposer var fundet frem i stor stil.
Lørdag morgen var der fælles morgenmad og derefter kunne forældre, søskende og andre interesserede deltage, fordi den mere officielle del af NB-dagen fulgte traditionen med medaljeuddeling, kåringer og hyldest til alle ungdomshold.
NB-dagen 2019 var en stor succes og emmede af hygge på tværs af årgange, alder og skoler og samtidig af lejrskolestemning.
Det er sammenhold som Nord-Als Boldklub vægter meget højt og ‘familien NB’ viste virkelig sit værd.
Det var ikke alene børnene, som fik en god oplevelse. Det gjorde de voksne også.
“Det gentager vi helt sikkert en anden gang”, sagde ungdomsudvalgsmedlemmerne Beth Jensen og Frank Andersen, som stod for arrangementet.


Zurück zum Seiteninhalt | Zurück zum Hauptmenü