nb-arkivportal

SØG

Direkt zum Seiteninhalt

Erik Nørskov

In memoriam

Mindeord
Erik Nørskov

Torsdag den 17. november afgik det mangeårige medlem af Nord-Als Boldklub, Erik Nørskov Jensen ved døden efter længere tids tiltagende svagelighed.

Erik blev 77 år.
Erik stammede fra Varde, hvor han voksede op med efterfølgende skolegang på Esbjerg Statsskole, hvorfra han blev student. Hans videre uddannelse foregik i København, hvor han uddannede sig til Civilingeniør.
I sit ægteskab med Käthe fik Erik tre børn, datteren Hanne og sønnerne Jesper og Torben.
Det blev Danfoss, som fik afgørende betydning for Eriks fortsatte livsforløb. Her arbejdede han i mange år og gjorde brug af sin uddannelse som ingeniør.
Men det blev sporten og her især fodboldspillet som havde Eriks store interesse. Selv var han en habil fodboldspiller, en fiks tekniker, og han forstod at videregive sin viden om spillet til mange unge spillere i Nord-Als Boldklub, den klub han i så mange år var et godt og meget engageret medlem af.
Også sønnerne nød godt af deres fars kunnen og viden om spillet med den runde læderkugle, og Erik var i en årrække formand for klubbens ungdomsafdeling, ligesom han virkede som en dygtig træner af de mange ungdomsspillere.
Erik også kom til at spille en afgørende rolle, da han sammen med en række gode klubkammerater grundlagde "Vejersholdet", som i september 2016 kunne fejre sit 25 års jubilæum samtidig med holdets ophør.
Holdet blev oprindeligt grundlagt for at træne og bringe spillerne i god form men udviklede sig i takt med spillernes alder til at blive en rigtig dejlig hyggeklub.

Nu er Erik så ikke længere iblandt os, og vi vil komme til at savne ham meget.
Vi vil mindes ham som en god kammerat, et muntert menneske i besiddelse af et stort lune og godt humør og siger ham tak for mange års godt venskab.
Dog er det hans nærmeste familie, til hvem vi i disse dage lader tankerne gå, for hvem savnet naturligvis bliver stærkest.

Æret være Eriks minde.
Vejersholdet under Nord Als Boldklub.
(Ref.: Carl Erik Rasmussen)


Zurück zum Seiteninhalt | Zurück zum Hauptmenü