nb-arkivportal

SØG

Direkt zum Seiteninhalt

Per Møllerskov

In memoriam

C:\Users\Peter\Privat og NB\NB-Arkiv\Projektpapirer\PM billede mideord.jpg
Error File Open Error

Mindeord
om Per Møllerskov, som er afgået ved døden i en alder af 78 år.
Mindeordene er skrevet på vegne af VEJERS-holdet i Nord-Als Boldklub.

Et lunt og rart menneske er ikke mere iblandt os. En god kammerat altid med en sjov bemærkning fremsat med det lune blink i øjet, som var så typisk for Per, er afgået ved døden efter kort tids sygdom.
Per Møllerskov var en rigtig Københavnerdreng fra Fælledvej på Nørrebro, hvor han trådte sine barnesko. Han og jeg drillede ofte hinanden med vor fælles opvækst i hovedstaden, jeg på Frederiksberg, og han drillede mig ofte med at sige: Du med dit fine Frederiksberg, sagt med et lunt blink i øjet.

Per mødte sin hustru Marie i Tivoli , og parret fik først bopæl et par år i Kelstrupskov ved Kollund.
Derpå gik turen videre til Als, hvor ægteparret bosatte sig i Kirkeby. De boede i mange år på Drejøvej, hvor de 4 børn voksede op.
Per arbejdede i 25 år som instruktør i Lærlingeafdelingen på Danfoss og fik derefter sit virke i AMU-centeret i Nordborg. Senere blev det til forskellige mindre jobs inden den endelige tilbagetrækning fra arbejdsmarkedet.
Per har selv spillet fodbold, og efter sin tid som spiller har han lagt mange timer i lederjobs i Nord Als Boldklub, hvor også flere familiemedlemmer er yderst aktive.
Det navnkundige VEJERS-hold var Per et afholdt og populært medlem af i en årrække, og vi mindes ham med stor glæde men også med stort vemod her ved hans bortgang.
Per vil blive savnet af mange og her især af sin store familie, til hvem vi i disse dage lader tankerne gå .

Æret været Per Møllerskovs minde.

Carl Erik Rasmussen


Zurück zum Seiteninhalt | Zurück zum Hauptmenü